Merhaba montessori
Montessori sertifikası alan bir öğretmen, bireysel olarak eğitim verebilir. Bu, özel dersler veya küçük gruplar halinde Montessori eğitimi sağlama yetkinliğine sahiptir,
Şimdi klasik sistemlerden modern bir sisteme geçmenin tam vakti . Geç kalmayın .. Eğitimler ve genel bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin her konuda bilgi vermeye hazırız .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
sistemi özellikle gelişen ülkelerde tercih edilen bir sistem haline gelmiştir . Eğer eğimtimci iseniz MEB onaylı bu
Giriş yap veya üye ol.
sizin kariyerinizde değerli bir yere sahip olacaktır .Eğitimlerimiz yüzyüze olup değerli içeriklerle uygulamalı bir eğitim göreceksiniz .Montessori sertifikası alan bir öğretmen, bireysel olarak eğitim verebilir. Bu, özel dersler veya küçük gruplar halinde Montessori eğitimi sağlama yetkinliğine sahiptir,
Giriş yap veya üye ol.
üniveriste MEB onaylı tüm devlet ve özel okullarda ömür boyu geçerliliği olan e-devlette sorgulanabilen uzman montessori eğitmenlikk setifikasıdır. eğitim süresi 270 saatliktir. Sertifikalı bir öğretmen, Montessori sertifikasına sahip olmayan bir anaokulunda Montessori sınıfları oluşturabilir. Bu durumda, kurum kendi bünyesinde Montessori destekli eğitim verebilir.Şimdi klasik sistemlerden modern bir sisteme geçmenin tam vakti . Geç kalmayın .. Eğitimler ve genel bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin her konuda bilgi vermeye hazırız .
Kayıt için :
forms.gle/WZNcFUVNJ62bJX4u7
Giriş yap veya üye ol.