• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Mircea Lucescu, Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırdı

Aaryan

Forum Üyesii
Lucescu'nun açıklamaları şu şekilde; -Beşiktaş'ın çok iyi taraftarı var. Mükemmel atmosfer oluşturuyorlar. Baskı kuruyorlar ve rakip takım oyuncularını zorluyorlar. Burada takımlarına katkı sağlayan bir taraftar grubu var. Oyuncularıma Beşiktaş-Leipzig maçında gürültüden dolayı oyundan çıkan futbolcudan bahsetmem gerek. Biz de iki yıldır taraftarsız oynuyoruz. Bizim için çok zor bir atmosfer olacak. Futbolcularıma bunlardan bahsedeceğim. -Maça iyi hazırlandık. İlk maç çok iyi oynadık. Beşiktaş çok iyi transferler yaptı. Sadece Türkiye değil, Avrupa için de iyi bir takım oldu. İlk maçta penaltı, kontratak ve kornerden yediğimiz gollerle kaybettik. Buradaki atmosfer oyuncularımı etkileyecektir. Umarım genç oyuncularım buradaki atmosferde karşısında iyi mücadele verirler. İlk 15 dakika bizim için zor olacaktır ama yarın da iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. -Şampiyonluk için bir favorim yok. Türkiye Ligi, çok önemli bir lig oldu. Avrupa'ya göre ilk 6'da yarışabilecek liglerden birisi haline geldi. Çok iyi oyuncular alıyorlar, iyi takımlar kuruldu. Türkiye Ligi'nin seviyesinin çok arttığını düşünüyorum. Bu kalite taraftarları da statlara çekiyor. Ancak milli takıma da önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dört büyüklerde çok fazla oynayan Türk oyuncu yok. Son zamanlarda Dünya Kupası'nda Türk Milli Takımı'nın başarısı yok. Bütün bunları söylüyorum çünkü 6 yılımı burada geçirdim.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.