• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Milicic ve oyunculardan açıklamalar..

Rodin

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
Puanları
36
Beşiktaş ligde kalmayı başardı, karşılaşma sonrası İgor Milicic ve oyunculardan açıklamalar geldi. Igor Miličić; “Çok az kişi bizim başaracağımızı düşünmüştü. Bazı maçları kötü uygulama yaptığımız için kaybettik. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Umarım önümüzdeki yıl çok daha iyi oynayıp kulübümüze mutluluk getiririz. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Umut Tahir Güneş’e çok teşekkür ediyorum. Burada çalışanlara da çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş çok büyük bir camia.” Jordan Usher: “Kazanmak için elimizden geleni yaptık” “İlk yılımda Beşiktaş bana çok yardımcı oldu. En kötü zamanlarımız da bile taraftarlarımız bizimle birlikte oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş gibi bir takımda oynuyorsanız her zaman kazanmanız gerekiyor. Biz de kazanmak için elimizden geleni yaptık.” David McCormack: “Tüm kalbimi kazanmak için ortaya koydum” “Ben kulübümüz için oynuyorum. Takım arkadaşlarımı, taraftarımızı ve yönetimimizi çok seviyorum. Tüm kalbimi kazanmak için ortaya koydum. Beşiktaş benim oyuncu ve bir insan olarak gelişmemi sağladı. Onlara çok teşekkür ediyorum. İyi bir ilk yıl geçirdiğim için de onlara ayrıca çok teşekkür ederim.”

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.