• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Miguel Crespo, A Milli Takım'ı seçebilir mi?

DanieL

Forum Üyesii
Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'nde gösterdiği formla dikkat çekmeye devam ediyor. Crespo, geçtiğimiz günlerde Türkiye A Milli Takım formasını giyebileceğini de söylemişti. Portekiz Milli Takımı kadrosunda yer almakta zorlanan Miguel Crespo, "Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gidemeyeceğim için hayal kırıklığı yaşamadım. Portekizli çok oyuncu var, bir gün çağrılmak için ben çalışmalarıma devam edeceğim. Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir. Portekiz'de oynamanın hayalini kuruyordum ama Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurum." açıklamalarını yapmıştı. Kuntz, Crespo hakkında konuştu A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ise Crespo konusunda görüşlerini paylaştı. Kuntz, Portekizli orta saha için "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz." sözlerini kullandı. 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon sarı lacivertli forma ile toplam 20 maça çıkarken 2 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi. Formda futbolcu, kariyeri boyunca Portekiz'in genç ve as milli takımına seçilmedi.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.