• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Merve Boluğur takipçisine verdiği yanıtla şaşırttı! 'Para yerdim'

Artur

Forum Üyesii

Kanal D'de yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen 'Acemi Cadı' dizisinde oynadığı 'Ayşegül' karakteriyle şöhrete kavuşan başarılı oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile olan evliliğinin ardından kayıplara karışmıştı.

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla magazin gündeminde yer alıyor.

CEVAPLARIYLA ŞAŞIRTTI

Güzel oyuncu son olarak Instagram hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı.

37 yaşındaki Merve Boluğur takipçilerinden gelen sorulara samimi ve esprili yanıtlar verdi.

Oyuncu, takipçisinden gelen 'Evlilik düşünüyor musun?' sorusuna, ''Bir oğlum olsun çok istiyorum. İnşallah nasip olur.'' cevabını verdi.

'Eğer oyuncu olmasaydın hangi mesleği yapmak isterdin?' sorusuna ise; ''Hiçbir şey para yerdim. Hobi olarak psikoloji okurdum.'' yanıtıyla dikkat çekti.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur boşanıyor iddiası! Neşet Ertaş ile gönderme yaptı

AŞKTA ARADIĞI MUTLULUĞU BULAMADI

2015 yılında evlendiği Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, boşandıktan sonra zor günler yaşamıştı. Ünlü oyuncu daha sonra ise 2022 yılında DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu.

Mutluluğu çok kısa süren Merve Boluğur evlendikten sadece 53 gün sonra boşanmıştı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.