• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Melis Sezen İtalya'yı ayağa kaldırdı! 'Aşk' sorusuna böyle yanıt verdi

Artur

Forum Üyesii

Melis Sezen, İtalya’nın en çok izlenen show programı Verissimo’ya konuk oldu. Programda sempatik tavırlarıyla büyük ilgi toplayan Sezen, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

''Sadakatsiz'' dizisiyle şöhrete kavuşan 27 yaşındaki güzel oyuncu Melis Sezen, deyim yerindeyse İtalya'yı kasıp kavurdu.

Güzel oyuncunun konuk olduğu program izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

SON PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Son dönemin en popüler oyuncularından olan Melis Sezen, Instagram'ı aktif kullanmaya devam ediyor. Oyuncu son olarak İtalya'daki programdan karelerini takipçileriyle paylaştı.

Sezen'in fotoğraflarına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

ŞIKLIĞIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Oyuncu Melis Sezen, İtalya'da ilgiyle izlenen 'Verissimo' adlı programın konuğu oldu. Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Sezen, beyaz kıyafetiyle büyük beğeni topladı.

'Brangeline' cephesinde işler karıştı! Şato için birbirlerine girdiler

''KALBİM SEVGİ DOLU''

Sezen, aşk hayatıyla ilgili sorulara şu sözlerle yanıt verdi:

"Aşk çok güzel bir duygu, aşkın hayranıyım, aşık olmak ve sevilmek çok güzel. Kalbim sevgi dolu. Çok özelim, aşktan bahsetmeyi sevmiyorum. Aşk çok özel bir duygu ve öyle kalmasını istiyorum."

Geleceğiyle ilgili kendisine yöneltilen bir soruya ise "Hayattan tek isteğim kalbimi daha çok açmak. Hayatın bana sunduğu olasılıklara kendimi kapatmak istemiyorum." yanıtını verdi.

Kanserle mücadele eden Tanyeli ameliyattan çıktı! 'Çok şükür bunu da atlattık inşallah'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.