• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Masterchef'te ilk eleme adayı belli oldu

Artur

Forum Üyesii

Alper, "Onur maviye gelirse ben kırmızıya giderim dedim. Sebebi de şu; İki karpuz bir koltuğa sığmaz. Ben o yüzden o takıma gitmek istemedim. İki tane iyi şef var Semih ve Onur, ikisi de horoz o yüzden anlaşamıyorlar." dedi.

Beyza, "Onur'a çok güveniyorum. Erim'in yerine seni seçtim dedim, o yüzden ekstra başarı göstereceğine eminim. Arkadaşlarımın hepsine güveniyorum. Başarılı olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Bir döneme damga vurmuştu! Arka Sıradakiler'in eski oyuncuları buluştu

Onur da, "Beyza geçen hafta çok iyi bir performans sergiledi. Benim takımında 2 puan getirdi bana. Bu hafta ben mavi takımda 3'te 3 yapmak istiyorum" dedi.

Şirin, Eda'yla ilgili "Sona kalan iki kişide başarısız olduğu için değil sayı azaldığı için de kalıyor. Eda'nın son haftalarda düştü performansı ama toparlayacağına eminim" ifadelerini kullandı.

Ankaralı Turgut'un kızı açtı ağzını yumdu gözünü! Kardeşlerine ateş püskürdü

Eda, "Bu yarışmada olan stratejiler beni hiç etkilemiyor. Sonuçta yemek yapıyoruz mavi takım ve kırmızı takım fark etmiyor." dedi.

TAKIM OYUNU

MasterChef Türkiye'de düello oyununun kazananı mavi takım oldu.

Devrim Özkan, Icardi - Nara ilişkisi hakkında konuştu! 'Bizi bağlayan bir şey yok'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.