• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Masterchef'te elenen isim belli oldu! Alper neden modunun düştüğünü anlattı

Artur

Forum Üyesii

Masterchef'te haftalar ilerledikçe heyecan daha da arttı. Bir isim daha hayallerine veda etti. Şefler yarışmacılardan Bolu Kızılcık Tarhanası yapmalarını istedi.

MEHMET ŞEF: İLAÇ İLAÇ

Mehmet Şef Bolu Kızılcık Tarhanası'nı şöyle anlattı; ilaç ilaç, biz çocukluğumuzda hasta olduğumuz zaman direkt hemen bir kızılcık çorbası yapılır. İçine biraz sarımsak atılır. Yağ koyulur ve yenir. Arkadaşlar ama son dönemde biliyorsunuz çok farklı yerlerde kullanılan bir ürün. Klasik tarhanadan çok daha güzel.

ALPER'İN NEDEN MODU DÜŞÜYOR?

Şefler Alper'e neden modunun düştüğünü sordu. Alper ise "Hem ruhsal hem bedenen gerçekten yıpranıyoruz yoruluyoruz. En üzücü tarafı şu, geçen hafta da aynı 3'te 2 yaptım. Bu hafta 3'te 3 yaptım. Potaya gidiyorum. Şimdi o zaman daha çok üzülüyor insan" dedi.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Şefler en kötü tabağı yapan ismi açıkladı. Masterchef'e veda eden yarışmacı Nevzat oldu.

Masterchef'te 7. eleme adayı belli oldu! 'Sezonun kaşığını alabilirdi', Masterchef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Adana kebabına limon sıkılır mı?

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.