• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Masterchef'te 7. eleme adayı belli oldu! 'Sezonun kaşığını alabilirdi'

Artur

Forum Üyesii

Masterchef'in bu bölümünde yarışmaya Ali Çuhadar usta konuk oldu. Yarışmacılardan 'Eli Böğründe' yemeği istendi. Yarışmacılar son eleme adayı olarak potaya girmemek için mücadele etti. Günün en kötü tabağı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Şefler Nigar'a Hakan'la arasındaki tartışmanın devam edip etmediğini sordu. Nigar, "Ben konuyu burada tamamen kapatıp yolumuza bakmak istiyorum. Benim ondan daha büyük çocuğum var. Zaman zaman bu tarz sorunları evimizin içinde de yaşıyoruz. Kapatmazsak bu sefer herkes birbirine zarar vermiş oluyor." dedi.

Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu yarışmayla yollarının nasıl kesiştiğini açıkladı

Somer Şef, Ezgi'nin önceki oyunda yaptığı yemek için 'Bu sezonun ilk kaşığını alabilirdi' dedikten sonra Ezgi'deki değişimden bahsetti. Ezgi de, "Hamura biraz daha özen gösterseydim farklı bir şey konuşuyor olurduk. Haftanın başında demiştim; dokunulmazlığım 2 tane, nerede vites yükseltip nerede düşürmem gerektiğini iyi bildiğimi düşünüyorum. Dün benim de tabağım kaybetmişti ve zaten sıkıntılı bir isim yazma sürecine girmiştik. O yüzden biraz vitesi yükseltme zamanınım geldiğinin farkındaydım" ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz ve Kaan yıldırım çifti bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.