• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MasterChef'te 3. ve 4. eleme adayı belli oldu! Kıran kırana mücadele

Artur

Forum Üyesii

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Mavi Takım ve Kırmızı yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. Yarışmacılardan ilk etapta; Ciğer Terrine, Karides Kokteyl, Vol- Au- Vent, Chicken Kiev, Steak Diane, Beef Stroganoff, Belle Helene istendi. İkinci etapta Macar Gulaş beklendi. Eleme adayları belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Mavi Takım kaptanı Kaan, "4-1 olduğunda takım bitti bu iş diye düşünüyorum ben 'hayır alacağız arkası kuvvetli' dedim. Zaten yerleştirmede de bu şekilde güçlüleri koyarak gittik. Ben de isterdim takıma puan kazandırmayı ama olmadı. Arkada ekip çok sağlamdı. 4-1'de o kazanacağız duygusunu ekibe yansıtabildiysem ve kazandıysak bence iyi yoldayız ve tatlıda bunu yapmamız daha mutlu etti bizi. Rehavete kapılmadan inşallah bugünü de almayı istiyoruz." dedi.

Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı evlendi! Düğünden ilk kareler geldi

BERİL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Şefler, Ezgi ile konuşurken Beril'in ağladığını fark etti. Mehmet Şef, ilk defa girecek olmasından ötürü mü böyle duygusal olduğunu sorarken, Beril gözyaşları içinde "Kesinlikle değil şefim. Herkes girecek çıkacak sorun değil. Tabağım çıkmadı yani. Gerçekten onlarla alakalı değil. Kendimle ilgili düşüşteyim şu an umarım güçlü bir şekilde çıkacağım." ifadelerini kullandı.

ELEME ADAYLARI

Mavi Takım'da bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat, 3. eleme adayı olarak Alper'in ismini söyledi.

Nuri Alço'dan Ahu Tuğba açıklaması! 'Cenaze bir haftadan önce gelmez'
Alaca Konağı'nın hanımı ortaya çıktı! Ege Kökenli hanımağa olmaya geliyor

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.