• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Masterchef'te 100 bin TL'lik ödülün sahibi belli oldu! 2 yarışmacının tabakları değerlendirilmedi

Artur

Forum Üyesii

Semih, "Geçen sefer ödülü ucundan kaçırdım. Eda almıştı 3. olmuştum ben de. Olmadı kısmet bugüneymiş sanırım" dedi. Mehmet Şef, "Eda ödül oyunundan sonra çok değişti. Parayı buldu, ödül oyunundan sonra tabak yapmıyor" sözleriyle yarışmacıları güldürdü.

Semih de şefe, "Burada zorunlu olduğundan bizimle konuşuyor artık, dışarı çıktığımızda konuşmuyor" sözleriyle şefe katıldı. Eda da, "Şefim şansızlığım nedeniyle böyle oldu gerçekten. Parayı da daha görmedim zaten oraya buraya gitti çoğu. Benlik değildi o para" diyerek son haftalardaki düşük performansının nedenini ifade etti.

Sıla Türkoğlu ve sevgilisi Ata Ayyıldız'dan yeni paylaşım! Sosyal medya yıkıldı

AKIN VE KAAN'IN TABAKLARI DEĞERLENDİRİLMEDİ

Yarışmacılar için süre dolduktan sonra 2 kişinin tabağı geçersiz olacağı açıklandı. Mehmet Şef, Akın'ın süre bittikten sonra ürün koyduğunu kendilerinin fark ettiğini belirtirken, Kaan'ın kendi sordu. Mehmet Şef de, inceleme sonucunda Kaan'ın da süre dolduktan sonra bir kaşığı damlattığını ve sosun düştüğünü ifade etti. İki yarışmacının tabakları değerlendirmeye sunulmadı.

Ünlü fenomen Reynmen İtalya’da Emire Cansu Kurtaran ile evlendi! İşte düğünden kareler

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.