• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MasterChef Fatma Nur Uçar'dan olay itiraf: Gamze'nin günlüğünü okudum!

BenDeniZ

Bayan Üye
Forum Üyesii

Milliyet.com.tr
MasterChef Türkiye'nin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümüne, Fatma Nur Uçar ile Gamze Tosun arasında yaşanan tartışma damga vurmuştu. Balkonda oturan ve eleme adayı olmamak için mücadele eden Tolga'nın yemeğini değerlendiren ikiliden Fatma Nur, çiğ filiz konulmaması gerektiğini söylerken; Gamze ise koyulacağını iddia etmişti. Bunun üzerine Fatma Nur, "Gamze abla Asya'da çalıştım biliyorum" diyerek, sinirli şekilde elini korkuluğa vurmuştu. Fatma Nur'un tepkileri karşısında sessiz kalmayan Gamze ise "Sen hayırdır, niye elini vuruyorsun? Sen kendine bir gelsene" karşılığını vermişti.

"BUNA TAHAMMÜL ETMEK ZORUNDA MIYIM?"

Gamze, uyarılarına rağmen Fatma Nur'un tepkisini devam ettirmesi üzerine kulise gitmişti. Gözyaşlarına hakim olamayan yarışmacı, "Şunun ağzının payını biri veriyorsa versin. Vermezse çok kötü olacak bak. Buna tahammül etmek zorunda mıyım ben?" açıklamasında bulunmuştu.

"GAMZE SİNSİ BİR YILAN"

Fenomen yarışmaya 27 Kasım Pazar gecesi gerçekleşen elemede veda eden Fatma Nur Uçar, Instagram canlı yayınında Gamze'yi hedef alan şoke eden ifadeler kullandı.

Sivri dilli yarışmacı, "Gamze'yi neden sevmedin?" sorusuna şu cevabı verdi:

Alıntı Metni
Şefler müdahale etmek zorunda kaldı

"ÇOK KÖTÜ ŞEYLER YAZMIŞ"

Fatma Nur Uçar, takipçileri ısrarla Gamze sorularına devam edince, "Arkadaşlar şu an yaptığım kötü bir şeyi size açıklamak istiyorum. Gamze'nin günlüğünü okudum. Bütün yarışmacılar hakkında çok kötü şeyler yazmış" itirafında bulundu.

AĞZINI BOZDU!

Öte yandan MasterChef Fatma Nur, bir takipçisinin "Gamze'ye çay" diyerek yaptığı espriye, "Gamze'ye çay yok, Gamze b.. içsin" yanıtını verdi.

'Sende bir gram karakter yok'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.