• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MASTERCHEF 6. ELEME ADAYI KİM OLDU? İşte haftanın son eleme adayı olan isim...

Artur

Forum Üyesii

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Kırmızı Takım ve Mavi Takım kaptanları haftanın değerlendirmesini yaptı. Şefler yarışmacılardan ilk etapta 'Musakka' istedi. İkinci etapta yarışmacılara; İran, Bağdat, Medine ve Ürdün yaş hurması verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. Son eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

'REHAVETE Mİ KAPILDIK BİLMİYORUM'

Akın haftayı takım olarak 3-0 kaybetmelerinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Akın, "Seçtiğim takımdan memnunum. Ben ilk kaptanlığım olmasına rağmen Semih'i direk yanıma çektim çünkü Semih'in burada benden daha çok tecrübesi vardı. Semih'i seçtikten sonra Kerem'i seçtim. Biz aslında 3 kişi fikir alışverişi yaparak takımı kurduk. Rehavete mi kapıldık bilmiyorum ama olmadı." dedi.

Özgü Namal: Çocuklarım bana şifa veriyor!

'BU HAFTANIN ŞAMPİYONU ZÜBEYDE'

Somer Şef, kaptanlık yaptığı Mavi Takım'ın haftayı 3-0 galibiyetle kapatmasının ardından Zübeyde'nin haftanın şampiyonu olduğunu söyledi. Zübeyde de takım oyunlarıyla ilgili, "İlk günden beri söylüyorum, 'Mavi Takım'dan bu hafta kimse potaya gitmeyecek.' diye onlara çok inanıyorum. Son eleme adayı olarak da bizden birisinin gitmeyeceğine eminim" şeklinde konuştu.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

İLK ETAP

Şefler yarışmacılardan ilk etapta 'Musakka' yemeğini istedi. Şefler ilk turun galiplerini en iyiden başlayarak şu şekilde sıraladı:

1- Onur
2- Alper
3- Nigar
4- Kerem
5- Semih
6- Eda
7 Emre

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten duygusal paylaşım! 'Kalbim yanıyor'
Madrigal konserinde Yıldız Tilbe sürprizi! Bornozla sahneye çıktı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.