• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MAGAZİN HABERLERİ: 7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Ümit Erdim, eski eşi Seda Çınar ile boşanmasının nedenini açıkladı

Artur

Forum Üyesii

Bir döneme damga vuran 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Var mısın Arif' karakterini canlandıran Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Çınar ile nikâh masasına oturmuştu.

2018'de Ses'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, 2022'de Eda adını verdikleri ikinci kızlarını kucaklarına almıştı.

"NİSANDA ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR"

İkili, avukatları aracılığıyla yaptıkları ortak açıklamayla boşandıklarını doğrulamıştı:

Alıntı Metni

"GEÇİMSİZLİK TABELASI ALTINA YAZIN"

Ümit Erdim, boşanması hakkında konuştu. Katıldığı davette görüntülenen oyuncu, boşanmalarının altında özel bir nedenin yatmadığını vurgu yaparak “Normal kimse yola boşanmak için çıkmıyor ama hayatın da gerçekleri var, bundan sonra çocukların iyi olması bizim için önemli. Biraz bazı şeylerin ucu kaçıyor ve kontrol edemiyorsun bizde majör hikaye yok. Şiddetli geçimsizlik tabelası altında yazılabiliriz ama reytinglik bir malzeme yok” dedi.

Soyadını değiştirmişti! Oyuncu Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı
Ümit Erdim: Kovsalar da bırakmam!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.