• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Mabel Matiz konserinde Edis sürprizi! 'Kısmet bugüneymiş'

Artur

Forum Üyesii

Hayranlarıyla her konserinde sohbet eden Mabel Matiz, “Harbiye’de bu yıl iki kez buluştuk sizinle. Bugün de eylül ve ekim ayında vereceğimiz 6 günlük Harbiye Açıkhava konserlerimizin ilk günü. Benim için Harbiye konserlerinin çok farklı bir yeri var. Sizlerle birlikte bu sahnede şarkılarımızı hep bir ağızdan seslendirdiğim için çok mutluyum” dedi.

'Sarmaşık', 'Fırtınadayım', 'Fan', 'Müphem', 'Düldül' ve 'İki Satır Yara' gibi eserlerini sevenleriyle birlikte seslendiren sanatçı, tüm şarkılarına kendisine koro halinde eşlik eden dinleyicilerine teşekkür etti.

Nihat Doğan'ın 'Antidepresan' için Mabel Matiz'e teklif ettiği para şaşırttı!

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Mabel Matiz, konserinin ikinci bölümünde meslektaşı Edis’i sahneye davet etti. 'Numaracı' ve 'Vay' şarkısında düet yapan ikili, sahne performansları, dansları ve enerjileriyle dakikalarca ayakta alkışlandı.

"UZUN SÜREDİR BÖYLE BİR ŞEY PLANLIYORDUK"

Ünlü popçuya davetini kabul ettiği için teşekkür eden Mabel Matiz, “Birlikte sahnede olduğumuz için çok mutluyum. İlk kez birlikte şarkı söylüyoruz. Bu gece beni çok mutlu ve onore ettin” dedi. Edis ise "Ben de sizin gibi bir Mabel Matiz hayranıyım, kendisini ve şarkılarını çok seviyorum. Uzun süredir hep böyle bir şey planlanıyorduk, kısmet bugüneymiş" açıklamasını yaptı.

Anne ve babasının 40 yıllık evliliği bitti! Edis'ten ilk açıklama

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.