• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkına Birand Tunca'dan yorum!

Artur

Forum Üyesii

Demet Özdemir ve Birand Tunca, önceki gün akşam saatlerinde Etiler'de objektiflere yansıdı. Birlikte akşam yemeği yiyen arkadaşlar, gazeteciler ile sohbet etti.

Birand ile uzun zamandır görüşemediğini dile getiren Demet Özdemir, "Birand ile yeni bir işe başladık. Uzun zamandır da görüşmüyorduk. Vakit bulduk oturalım dedik. Bu güne nasip oldu." dedi.

"HÜLYA AVŞAR İLE TENİS OYNARIM"

Tenis kıyafetlerine benzer bir kıyafet ile görünen Demet Özdemir, "Sizi kortlarda görecek miyiz?" sorusuna "Hayır, tenis gerçekten yapanlara saygı duyuyorum ama o topun bana geliş süresini ben bekleyebileceğimi düşünmüyorum. Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım yani." diyerek güldü.

Birand Tunca ile Lucas Torreira, akşam yemeğinde

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Birand Tunca da geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Lucas Torreira ile görüntülenmişti. Bu sohbetin ardından Lucas Torreira eski aşkı Devrim Özkan ile tekrardan barışmıştı.

"TORREIRA MUTLU"

Konuyla ilgili Tunca, muhabirlerin soruları karşısında, "Lucas arkadaşım, maça da gideceğim. Bence mutlular şu an. Devrim maça da gelecekmiş, şans getirir inşallah diyelim." diyerek güldü.

Aşk yeniden! Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile Devrim Özkan barıştı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.