• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

La Casa de Papel'in yıldızı Zeynep Sever - Volkan Demirel ile buluştu

Artur

Forum Üyesii

'La Casa De Papel' dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pedro Alonso, Türkiye'ye geldi. Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel ile bir araya gelen başarılı aktör; ünlü çifte bir resim hediye etti. Çift,Pedro Alonso'yu evlerinde ağırladı.

Zeynep Sever Demirel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "O, sadece büyük bir oyuncu değil, aynı zamanda yetenekli bir sanatçı... Bu harika hediye için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu? Zeynep - Volkan Demirel çiftinden açıklama

"İSTANBUL'DA YAŞAMAK İSTİYORUM"

Bir projesinin çekimlerini İstanbul’da yapmak isteyen oyuncu Pedro Alonso, şu ifadeleri kullanmıştı:

İstanbul'u çok seviyorum, bu benim dördüncü gelişim. Türkiye coğrafyası muhteşem, Boğaz manzarası beni büyülüyor. İstanbul'da yaşamak ve yaşlanmak istiyorum.

Murat Boz ve La Casa De Papel'in Berlin'i bir araya geldi!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.