Ortaq
Forum Üyesii
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, 2022-23 eğitim ve öğretim yılında burs almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu. Ekim, kasım ve aralık ayı burslarıyla birlikte toplamda 3 aylık toplu ödeme alacak olan öğrenciler, bursların ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. Peki, KYK toplu para ödemeleri ne zaman?
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) bünyesine bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından öğrencilere sağlanan burslar için ödeme tarihleri merak ediliyor. Eğitim yılının başladığı tarihten itibaren, 3 aylık geri ödemeli bursların toplu şekilde hesaplara yatırılmasını bekleyen öğrenciler tarih araştırması yapıyor. Peki, KYK 3 aylık toplu para ödemeleri ne zaman? KYK TOPLU ÖDEMELER NE ZAMAN YATACAK? KYK tarafından ekim, kasım ve aralık ayları için 3 aylık toplu burs ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllar baz alındığında Aralık ayı içerisinde hesaplara yatan toplu ödemelerin bu yıl da Aralık veya Ocak ayında hesaplara yatması bekleniyor.
Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.