• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kubilay Aka'dan Hafsanur Sancaktutan'a jest! Instagram'dan paylaştı sürpriz ortaya çıktı

Artur

Forum Üyesii

Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz temmuz ayında 'aşk' sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirmişti. 24 yaşındaki oyuncu, "Kimse yok, ben direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.

KISA SÜRE SONRA AŞK BAŞLADI

Bu açıklamadan kısa süre sonra Hafsanur Sancaktutan ile meslektaşı Kubilay Aka'nın yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşıklar, ilk kez Çengelköy'deki bir restoran çıkışı objektiflere yakalanmıştı.

İbrahim Tatlıses sevenlerinden dua istedi! 'Allah herkese acil şifalar versin'

"AŞIRI ŞIMARDIM"

'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar', 'İnci Taneleri' gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Kubilay Aka, Hafsanur Sancaktutan'a sürpriz yaptı. Brezilya'da olan güzel oyuncuya Kubilay Aka çiçek gönderdi. Instagram hesabından paylaşım yapan Sancaktutan, "Aşırı şımardım. Çünkü Brezilya'ya da çiçek göndermezsin" diyerek Aka'yı etiketledi.

Masterchef'te elenen isim belli oldu! Eda rekor sıralamasına ismini yazdırdı

Yakışıklı oyuncu da 'Sen şımar hep diye' notuyla paylaşım yaptı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.