• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kral Charles, Dame Maggie Smith'e veda etti! 'Ulusal bir hazineydi'

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,935
Puanları
36

Harry Potter filmlerinden tanınan Profesör Minerva McGonagall rolünü oynayan Dame Maggie Smith, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Smith'in oğulları Toby Stephens ve Chris Larkin tarafından şu açıklama yapıldı;

Alıntı Metni



"HARRY POTTER" OYUNCULARINDAN VEDA

'Harry Potter' oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ve Bonnie Wright, yaptıkları açıklamalarla Smith'e veda ettiler.



"NEZAKETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Film serisinde Hermione Granger rolünü canlandıran Emma Watson, sosyal medya sayfasından Maggie Smith ile bir karesini yayınlayarak; "Gençken Maggie'nin efsanesi hakkında hiçbir fikrim yoktu... Aynı seti paylaşacak kadar şanslı olduğum kadın. Ancak bir yetişkin olduğumda, ekranı mükemmelliğin tanımı bir insanla paylaştığımı anlamaya başladım. Dürüst, komik ve onurlu biriydi. Maggie, bir sürü erkek profesör vardı ve Tanrı şahidimdir ki, sen onların arasında kendini gösterdim. Tüm nezaketin için teşekkür ederim. Seni özleyeceğim" diye yazdı.



"SEVGİYLE ANIYORUZ"

Tüm vedaların ardından İngiltere Kralı Charles da başsağlığı mesajı yayınladı. Charles, şu sözlere yer verdi:

Alıntı Metni



'Harry Potter' oyuncuları, Profesör McGonagall'a veda etti
Harry Potter'daki rolüyle bilinen Dame Maggie Smith hayatını kaybetti

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.