• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TL'lik soru! Ramazan Çulha'nın cevabı...

Artur

Forum Üyesii

ATV'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 19 yaşındaki yarışmacı Ramazan Çulha 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. Ramazan Çulha'nın cevabı ve 1 milyonluk soru merak edildi.

İzleyenlerin ilgiyle takip ettiği Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru; Kur'an-ı Kerim'de hangisinin adı geçer? oldu.

Şıklar arasında Hz. Havva, Hz. Mikail, Habil ve Kabil vardı. Ramazan Çulha'nın cevabı Hz. Havva oldu. Doğru cevap ise B Hz. Mikail'di.

Yarışmada yanlış cevabı veren Ramazan Çulha 50 bin TL alarak yarışmaya veda etti. Ramazan Çulha elendikten sonra, "İlk düşündüğün her zaman doğrudur. Pişman değilim" dedi.

Mazhar Alanson'un kızı son yolculuğuna uğurlandı! Tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadı

Kaynarca'nın yardımıyla tekerlekli sandalyede stüdyoya gelen Çulha, hayat hikayesini şöyle anlattı: Sinopluyum bu sene üniversiteye başladım. İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü okuyorum. Gördüğünüz gibi engelliyim. Ama ayaklarımı falan kontrol edebiliyorum. Bacaklarımda güç yok, sadece ayakta durmakta zorlanıyorum. Bu yüzden tekerlekli sandalye kullanıyorum.

11. soruya doğru cevap veren Çulha, 1 milyon TL ödüllü 12'nci soruyu da açtırmaya hak kazandı. Başarısını annesine adayan Çulha," Onun için katılmıştım. Annemi gururlandırdığımı düşünüyorum" ifadesini kullandı. demişti.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.