• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kilosu 700, 1 tanesi 50 lira: Siirt'e giden almadan dönmüyor

TuzLuk

Forum Üyesii
Kilosu 700, 1 tanesi 50 lira: Siirt'e giden almadan dönmüyor

Siirt'te, cilt ve saç sağlığı için doğal bıttım sabunu tercih ediliyor. Kilosu 700 lira olan bıttım sabununun bir kalıbı 50 liradan satılıyor

Siirt yöresine özgü bıttımdan üretilen sabunlar, zengin içeriği sayesinde saç köklerini beslediği ve cilt sağlığını koruduğuyla biliniyor.

Kilosu 700 lira olduğunu belirten satıcı Mithat Aparı, eylül ve ekim aylarında hasadı yapılan bıttımların bağlardan toplanarak ezilir ve kazanlar içerisine konulduğunu söyledi.

Güzel bir kaynamadan sonra bıttım sabunu elde edilmiş olduğunu aktaran Aparı, "Bıttım sabunu genelde saç dökülmesi, kepek, kaşıntı, egzama, mantar gibi cilt sorunlarını tedavi etmekte yardımcı oluyor.

Bıttım sabunu, birçok ilden ve birçok ülkeden talep edilen bir üründür. Şu an bir kalıbı 50 liradan sattığımız bir üründür" dedi.

Müşterilerden Mithat Demircan, 2,5 kilo bıttım sabunu aldığını söyleyerek, "Bıttım sabununu doğal olduğundan dolayı tercih ediyoruz.

Şampuan kullanmaktansa herkese bıttım sabunu kullanmalarını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.