• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Keşke gelip Mali Genel Kurul'da konuşsalardı!

Aaryan

Forum Üyesii
"Tüzük gereği nasıl hareket etmemiz gerekirse, öyle hareket ederiz. Kimsenin haftalık politikasına Beşiktaş'ı alet etmeyiz. Verilmesi gereken karar hangi tarihte verilirse, o tarihte görürsünüz. İnsanların hayatlarında bazı şeyler olabilir. Tek önemli gündem, Beşiktaş'ın tüzüğüdür. Beşiktaşlıların yolu, her zaman bu şekilde devam edecektir. Keşke gelip Mali Genel Kurul'da konuşsalardı! Düşüncelerini camia ile paylaşsalardı. Beşiktaş Mali Genel Kurulu önemlidir, korumalarınızla oturacağınız yer değildir! Geleceksiniz ve hata varsa, söyleyeceksiniz. Ben her zaman Mali Genel Kurul'a geldim ve eleştirilerimi söyledim. Bu iş gazetelerden, televizyonlardan olmaz! Adaylık konusu gündemimde yok. Birinci gündemimiz, Beşiktaş'ın mali olarak sürdürülebilmesi ve Futbol A Takımı'nın başarılı olmasıdır. Kulüpçülükte bu en önemli konudur. Eski yönetici arkadaşların açıklamalarını gayet normal buluyorum. Onlar Beşiktaş, belki kendi yaşadıkları sıkıntılı günlerin benzerini gördüler ve dikkat çekmeye açlıştılar. Belki haklıdırlar. Beşiktaş'ta hemen bir fırtına koparılmaya çalışıldı. Beşiktaş bireysel olarak korunmaz, Beşiktaş'ı tamamen camiamız koruyacaktır. Uyarılar varsa, genel kurullar ve divan kurullarda bunları söylersiniz. İyi niyetlerinden şüphem yok, iyi niyetli eleştiriye açığız. Ancak onların yanlarındaki arkadaşlar yanlış işlere giriyorsa, onlardan haberimiz var! Bunu bilsinler! Ya oldukları gibi, ya da göründükleri gibi olsunlar."

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.