• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kara listeye alınan Dilan Çıtak'a eşinden destek! 'Başka havayolu şirketleri de var'

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,933
Puanları
36

Uçakta kedisi yüzünden kabin memurlarına saldırdığı iddiasıyla karakolluk olan ve THY’nin kara listeye aldığı Dilan Çıtak’a eşinden destek geldi. Eşi, Çıtak’ın son dönemde babası İbrahim Tatlıses’le yaşadığı ailevi problemler nedeniyle gergin olduğuna atıfta bulunup “Herkesin ailevi bir problemleri olabilir. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum” dedi. Levent Dörter aynı zamanda, tanınmış kişi olmanın faturasına ödediklerini ifade etti.



"HAYATINIZDA GÖRECEĞİNİZ EN SADIK İNSAN"

Bu olaydan sonra kendisine dahi sosyal medyadan hakaretler edildiğini anlatan şarkıcı Levent Dörter, eşi Dilan Çıtak’ın çok asabi biri olmadığını belirtip şöyle konuştu:

Alıntı Metni



"KARAYOLU İLE DE GİDERİZ"

Dörter ayrıca eşinin kara listeye almasıyla ilgili soru üzerine “Tabii kara listeye girebilir, sonra çıkar. Belki bir gün THY’nin gecesinde çıkar, hayat çok hızlı ilerliyor, başka havayolu şirketleri de var, tek seçenek yok. Karayoluyla da gittiğimiz yerler oluyor” dedi.



"İYİ İNSANLAR YANIMDA"

Dilan Çıtak ise kedisiyle ilgili problem yaşadığı için tepki verdiğini söyleyip “Önemli olan kediydi. Kediyle ilgili problem yaşayınca gözüm kimseyi görmez, görmedi de. Hayvan sever bir insanım. İnsanların ne düşündüğü önemli değil, iyi insanlar yanımda” diye konuştu.



Polise 'Seni yerler koçum' demişti! Dilan Çıtak ağlayarak kendini savundu
Karakolluk olmuştu! Dilan Çıtak Tatlıses'ten Bodrum - İstanbul uçağındaki kavga ile ilgili açıklama

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.