• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kanserle mücadele eden Tanyeli, tedavisine Küba'da devam edecek

Artur

Forum Üyesii

Bir döneme damga vuran ünlü oryantal Tanyeli, haziran ayında sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurmuş ve pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti.

Vücudunda 5 buçuk santim büyüklüğünde kist olduğunu açıklayan Tanyeli'nin kemoterapi tedavisine vakit kaybetmeden, özel bir hastanede başlanmıştı.

PODYUMA ÇIKTI

Ünlü isim, her fırsatta pozitif olduğunu ve kanseri yeneceğini belirtmiş, sevenlerinden sık sık dua istemişti. Tanyeli, tedavi sürecinde İtalya ve Fransa'da düzenlenen defile organizasyonlarında podyuma çıkarak moralinin yerinde olduğunu da sevenlerine göstermişti.

Kanserle mücadele eden Tanyeli: Türkiye'de sağlık sistemimiz çok iyi

TEDAVİYE KÜBA'DA DEVAM EDECEK

"Pankreas kanseri teşhisi konuldu ve tedavi süreci başladı. Her şeyin iyi olacağını umuyorum. Kanseri Allah'ın da yardımıyla yeneceğime inanıyorum" diyen Tanyeli'nin İstanbul'daki tedavisi tamamlandı.

52 yaşındaki dansçının tedavisinin devamı için Küba'ya gitmesine karar verildi. Ünlü isim, önümüzdeki hafta Küba'ya doğru yola çıkacak.

Kanser tedavisi gören Bahar Öztan ve oryantal Tanyeli hastanede buluştu!

"YILDIZ TİLBE BANA ÇOK DESTEK OLDU"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda bir AVM'de görüntülen Tanyeli, sağlık durumuna ilişkin bilgi vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni
Selen Görgüzel: Tanyeli'ye götürmek için anne sütü arıyorum!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.