• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kalça estetiği yaptırmıştı! Melek Mosso: Daha az güzel görünmeye çalıştım

Artur

Forum Üyesii

Melek Mosso, güçlü sesi ve sahne performansıyla dikkat çekiyor. 35 yaşındaki şarkıcı, zaman zaman özel hayatıyla da magazin gündemine geliyor.

Mosso, iki yıllık birlikteliğin ardından oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile Ekim 2023'te evlenmişti.

"EVET, YAPTIRDIM"

Son dönemde hakkında çıkan 'kalça estetiği' iddialarına yanıt veren Mosso, "Evet, yaptırdım. Herkes rahatlasın" diyerek, söz konusu dedikodulara son noktayı koymuştu.

Melek Mosso'dan kalça estetiği itirafı! Eşi Serkan Sağdıç sebebini açıkladı

SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Şarkıcı son yaptığı açıklamasıyla gündem oldu. Ünlü isim, "Daha az güzel görünmeye çalıştım. Müziğime odaklandım. Gönül işlerini çalışma ortamımdan uzak tuttum… Sadece bu sektörde değil, her alanda kadın olmak zor" dedi.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Mosso'nun açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcılarından: 'Doğal halin bu mu?', 'Kalçanı yaptırmamış mıydın?', 'Estetik yaptırdığını unuttu galiba', 'Bu nasıl doğallık' gibi yorumlar geldi.

Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.