Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş çok önemli deplasmanda puan aldı ama istenen oyundan çok uzaktı, Kötü oynarken de puan almak önemlidir, bu maç için de bunu söyleyebiliriz. Kalede Mert, birkaç kritik pozisyonda Erick Baily defansta olmasa skor başka yerlere gelebilirdi. Bu maçta Şenol hoca doğru olanı yaptı. Bailly ile Amartey'e stoperde görev verdi. Beraber oynama alışkanlığı olmayan bu iki oyuncu ufak tefek hataları olsa da görevlerini yaptılar. Club Brugge maçında orta alanda oynayan defansif görünen oyunculara rağmen siyah beyazlılar, hem orta alanın kontrolünü eline geçiremedi hem de ikinci topları kaptırıp savunmada sorunlar yaşadı. Sezon başından bu yana üretme sorunu olan Beşiktaş'ta takımdaki tek üretecek oyuncu Chamberlain, o da yedek kulübesinde. Bunun yanında Rashica’nın silik oyununa rağmen uzun süre sahada kalmasını da anlayamadım. Chamberlain’i yedek kulübesinde oturtup, Demir Ege'yi sahaya sürmenin nedenini çözmeye çalıştım ama inanın çözemedim. Kötü oyuncu mu, tabii ki değil. Chamberlain, Onana, Rebıc, Zaynutdinov... Bu transferlerin teknik heyetin görüşü ve talebi ile yapılmadığı ortada, sahada bunları göremiyoruz. Kadro mühendisliğinde yönetimimiz belli ki hata yapmış! Beşiktaş'ın kadrosunda şu an 8 Afrikalı oyuncusu var, bunların çoğu birçok maçta sahada yer alamayacak. Eğer Ocak ayında Bu takım şampiyonluk potasında kalırsa, kadroya kaliteli isimler şart... Masis Kuyumcu / Duhuliye