Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanmıştı. Ünlü ismin nişan hazırlıkları döneminde ise yıllardır görüşmediği babası Mehmet Ezildi ortaya çıkmıştı.
"ONU AFFETMİYORUM"
Daha önce katıldığı bir programda yıllardır babası ile görüşmediğini belirten fenomen, 'Onu affetmiyorum' demişti. Kendisine yöneltilen 'Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?' sorusuna ise Ezildi şu yanıtları vermişti:
Alıntı Metni
KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Geçtiğimiz günlerde Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıkmıştı. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi, sosyal medya hesabından isyan etmişti.
"YASAL İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR"
Alıntı Metni
Kadir Ezildi'nin 'Unuttum' dediği babası ilk kez ortaya çıktı! Eleştirilere isyan etti
SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Babasının açıklamalarının ardından Kadir Ezildi, ilk kez konuştu. Ünlü sunucu, programın fragmanında kendisine yöneltilen: 'Kadir senin baban çıktı bir ara ortaya, o ne alaka?' sorusu sonrası açtı ağzını yumdu gözünü.
Ezildi "Benim de hoşuma gitmedi gereksizdi. Adını da hiçbir yerde anmıyorum telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın benim için ölmüştür" şeklinde bir yanıt verdi.
"BEN HASTA ALTI TEMİZLEDİM, KOLİ TAŞIDIM"
Dış sesin 'Bu adam sizi terk etmedi mi?' sorusu üzerine ise Ezildi, şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni
Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı! Sözden kareler gündem oldu
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.