Aaryan
Forum Üyesii
"TÜRKİYE'DE SOKAĞA ÇIKAMAZDIM" "Çin'de çok mutluyum. Çok büyük bir kulüpte oynuyorum. Maç başına stadyumda ortalama 50 bin taraftar var. Olumlu anlamda şaşırdım. Harika bir hayatımız var. Türkiye'de sokağa pek çıkamıyordum." "BREZİLYA'YA DÖNMEYECEĞİM" "Vasco de Gama'ya bana sundukları için çok teşekkür ederim ama odak noktam aileme kaliteli bir hayat sunmak. Dürüst olmak gerekirse Brezilya'ya dönmek gibi bir arzum yok." "PEREIRA TRANSFER İÇİN BENİ ARADI" "Vitor Pereira'yı çok severim. Çünkü beni Fenerbahçe'ye aldıran odur. Oynamam için bana güvendi. Pereira, Corinthians'a imza attığında yardımcısı Luis Miguel bana bir mesaj gönderdi ve 'Brezilya'ya dönmek ister misin?' dediler. Orta sahaya ihtiyaçları vardı ama ben Beşiktaş ile daha yeni Türkiye şampiyonluğu kazanmıştım. Çok moralliydik. Onlara teşekkür ettim ama Brezilya'ya geri dönüşün benim için bir seçenek olmadığını söyledim." "TÜRKİYE'DE BANA İYİ DAVRANILDI" "Bir Beşiktaş taraftarı, bacağına beni ifade eden bir dövme yaptırmış. Çok gururlandım. İstanbul'da bazen trafikte durdurulurdum ve ceza yiyeceğimi düşünürdüm ama benden imza ve fotoğraf isterlerdi. Türkiye'de bana çok iyi davranıldı ve gerçekten mutluydum. "EVİMDE FORMALARDAN OLUŞAN BİR MÜZE VAR" "Messi, Pogba, Ibrahimovic de dahil olmak üzere birçok yıldızla forma değiştirme fırsatı buldum. Yıldızlara yakın oynuyordum ve forma istemek için hiçbir fırsatı kaçırmam. Tarihe geçecek ve çocuklarıma, torunlarıma göstereceğim. Evimde formalardan oluşan bir müze var."