• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

John Krasinski, 2024'ün yaşayan en seksi erkeği seçildi

Artur

Forum Üyesii

45 yaşındaki başarılı oyuncu John Krasinski bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Nedeni ise oyuncunun '2024'ün yaşayan en seksi erkeği' seçilmiş olması.

Her yıl dünyanın en seksi erkeğini seçen ünlü People dergisinin seçimi bir hayli şaşırttı. Haberi duyanların yanı sıra ünlü oyuncu da bu sonuca oldukça şaşırdı ve inanmakta güçlük çekti.

YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEK SEÇİLDİ

'The Office' dizisiyle şöhrete kavuşan ABD'li aktör John Krasinski, People dergisi tarafından "Yaşayan En Seksi Erkek" seçildi.

"Dünyanın en seksi erkeği" seçilmesiyle ilgili dergiye kapak olan oyuncu açıklamalarda bulundu.

Selena Gomez'den mutlusu yok! Hem aşkta hem parada kazanıyor

''BELKİ DE KANDIRILIYORUMDUR''

Krasinski, aldığı unvan sonrası şu sözleri kullandı:

"Belki de kandırılıyorumdur diye düşündüm. Sabahları uyandığımda 'Bugün Yaşayan En Seksi Erkek olmam istenecek mi?' diye pek düşünmem. Ve bugün öyle oldu! Benim için çıtayı gerçekten yükselttiniz" diye konuştu.

İlişkideki 38 yaş dikkat çekmişti! Ünlü şarkıcı sevgilisinden ayrıldı

ÜNLÜ OYUNCU İLE 14 YILDIR EVLİ

Meslektaşı Emily Blunt ile yaklaşık 14 yıldır evli olan ünlü isim, iki kızı Hazel ve Violet ile birlikte Brooklyn'de yaşıyor.

Eşinin, haberi aldığında "çok heyecanlı" olduğunu belirten aktör "Ona bu haberi verirken çok büyük bir mutluluk yaşadım" diye konuştu.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.