• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Joao Pedro'dan sürpriz itiraf!

DanieL

Forum Üyesii
Fenerbahçe'den kiralık olarak Gremio forması giyen Joao Pedro, Cagliari'den Fenerbahçe'ye transfer olma süreciyle ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. Fenerbahçe'de uzun süre sakat olan ve beklentilerin de altında kalan Joao Pedro, Cagliari'dan ayrılma kararının kendine ait olmadığını dile getirdi. Joao Pedro, Cagliari'dan Fenerbahçe'ye transfer süreciyle ilgili ''Cagliari'den ayrıldıktan sonra acı çektim. Ayrılma kararı benim değildi ama kulüp karar vermek zorundaydı. Ben de farklı bir yerde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'ye gitmeyi tercih ettim'' ifadelerini kullandı. Bu sezon Gremio formasıyla 12 resmi maça çıkan 32 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 3 gol kaydetti. Há 4 anos, nesta data, o Grêmio vencia o Internacional por 2 a 0, na Arena, em clássico válido pela 30ª rodada do Brasileirão. O resultado garantiu o Tricolor na Libertadores 2020. Pedro Geromel e Rômulo marcaram os gols. pic.twitter.com/H4CL11HA2I— Grêmio FBPA (@Gremio) November 3, 2023

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.