• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Jesus'tan maç sonu transfer açıklaması: Sol bek isterim

DanieL

Forum Üyesii
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. İşte Jorge Jesus'un açıklamaları; Taraftarımız ve takımımız 90 dakika boyunca öz güvenli ve sakindi. Son dakikada golü bulup tur atladık. Bu turnuvada da genel hedefimiz finale çıkmak Maç oynanmamalı Ümraniye Stadı'nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye'ye geldiğimden beri maçlarımız Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum, ilk maçta bizden puan aldılar ama o stadyumda maç oynanmamalı. Bu tarz maçlar Avrupa'da canlı yayınlanıyor. Transfer açıklaması Takımımıza bir sol bek almak isterdim ancak şu an bu mümkün mü bilmiyorum. Pazara bakınca o bölgeye alınabilecek çok adam yok. Transfer açıldığında kafamda 2 transfer vardı. Olabilecek mi göreceğiz

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.