• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

iPhone 7 Plus su geçirdi

Forumcu

Forum Üyesii
bugün sabah denize gittim 7plus vardı suda foto cekildik falan telefon birden bire kapanıp acılmaya basladı içine su aldı neyse telefoncuya götürdük garantiside vardı ama ben telefoncuya götürdüm adamda cihazı actı su girmis beyaz yerler kırmızı olmus falan dedi neyse birde telefondan zil sesleri ve ses alcaltma tusu calısmıyor touch ıd da aynı sekilde calısmıyor telefoncu eve götür dedi getirdik actı cihazı ya falan yazıyor ekranı acınca
simdi güncelleme yapıyorum hata veriyor...
saolsun ekibiniz sayesinde actım telefonu busefer girişte yeni telefon olarak kaldı ve merhaba diyor ana
tusuna basın ama ana tusu calısmıyor acilllll destek beyler teşşekürler simdiden herkes

Alıntıdır.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.