ForumZAR.COM | Forum Sitesi

Forumzar.COM Türkiye`nin en güncel ve kaliteli genel forum sitesi`dir.
ForumZAR'a katılım zahmetsiz ve ücretsizdir!

  • “Ne garip değil mi? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız..”
  • “Biri ölür üzülmezsiniz; sonra sandalyeye asılı hırkasını görürsünüz. O hırkanın duruşu kalbinize oturur..”
  • "En gülünç olanı da insanların sizi eskisi gibi kullanamadığında değiştiğinizi söylemeleri.."
  • "Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin."
  • Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. Sen kaldırabiliyorsan onlar da kaldırabilir.

Instagram'da hesap dondurma nasıl yapabilirim?

SouLHuNTeR

Pendikspor.
Moderatör
Katılım
15 Nis 2023
Mesajlar
380
Tepkime puanı
28
Puanları
28
Konum
İstanbul
Cinsiyet
Erkek
Instagram'da hesap dondurma nasıl yapabilirim?

Sosyal medya hayatımızın önemli bir parçası haline gelmişken bazen sanal dünyadan kendimizi tamamen koparmak istiyoruz. Hesap dondurma bu gibi zamanlarda kurtarıcı oluyor. Günümüzün popüler fotoğraf ve video uygulaması Instagram kullanıcıların hesap dondurma fırsatı tanımaktadır. Hesabını bir süreliğine donduranlar paylaşım ve yorum da kaybetmez. Peki Instagram hesabı nasıl silinir? Instagram’da hesap nasıl silinir? İşte Instagram kullanırken hayatınızı kurtaracak pratik bilgiler…

INSTAGRAM DONDURMA NASIL YAPILIR?

– Masaüstünde Instagram hesabınıza giriş yaparak, profil düzenle kısmından “Hesabımı geçici olarak kapat” sayfasına gelin. Hesabınızı neden kapattığınızı belirtip, şifrenizi girmeniz gerekiyor. Son olarak da en altta Hesabımı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın.

Hesabınızı kapattıktan sonra dönüş yapmak için Kullanıcı adı ve Şifrenize ihtiyacınız olacak. Bunları bir yere not edin. Eğer pişman olup hemen dönüş yapmak isterseniz, Instagram buna izin vermeyecek. Hesabınıza ulaşmak için birkaç saat beklemeniz gerekli.

INSTAGRAM GERİ AÇMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra 24 saat sonra yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Instagram dondurma işlemi tüm fotoğraf ve videolar ile beğenilerin saklı kalmasını sağlar. Ancak yeniden aktif ettiğiniz hesabınız hemen açılmaz. Bunun için birkaç saat beklemelisiniz. Hesabınızı ilk açtığınızda sayfanız boş görünür ve takipçileriniz ile takip ettiniz görünmez. Ancak gönderi sayınızı görebilirsiniz. Birkaç saat sonra dondurduğunuz hesabınız eski haline kayıpsız şekilde döner. Hesabınız aşağıdaki görünür
 
Üst Alt