• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Immobile'nin penaltısında hakemler ne konuştu?

Aaryan

Forum Üyesii
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın tamamlanmasının ardından VAR kayıtları açıklandı. Böylece Gaziantep FK- Beşiktaş maçında siyah-beyazlıların Ciro Immobile ile kazanıp gole çevirdiği penaltı pozisyonunda hakemlerin neler konuştuğu da ortaya çıktı. OFSAYT TARTIŞMALARI VARDI Gaziantep FK-Beşiktaş mücadelesinin 26. dakikasında, konuk ekibin atağında Immobile ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Muhammet Ali Metoğlu, potansiyel penaltı için kenara geldi. VAR'ın tavsiyesi üzerine kalecinin teması olduğunu belirledi ve sahaya dönerek penaltı kararı verdi. Öte yandan Rafa Silva'nın pozisyonun içerisinde yer aldığı konum ofsayt tartışmalarını beraberinde getirmişti. HAKEMLER NE KONUŞTU? Gaziantep FK-Beşiktaş maçında Ciro Immobile'ye yapılan müdahele sonrası verilen penaltı pozisyonu ile ilgili VAR konuşması şu şekilde; Muhammet Ali Metoğlu: Bir dakika. Tamam, evet. VAR: Şu anda kaleci topla oynamıyor. Muhammet Ali Metoğlu: Evet, 17 numara. Tamam, gördüm. VAR: Şimdi diğer bir açıdan da kalecinin oyuncuya olan etkisini gösteriyorum. Muhammet Ali Metoğlu: Tamam. Penaltı veriyorum, kart gösteriyorum. VAR: Doğrudur.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.