• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İçeride kanayan bir yara vardır!

Aaryan

Forum Üyesii
Recep Çetin; Beşiktaş'ta şu anda güç kavgası da var yani şu anda bana göre yönetimde degüç kavgası var. Feyyaz'da, Samet hocada çok eskisi gibi işlerin içinde değiller. Bir şeyler ters gidiyor ama kimse konuşmuyor herhalde Beşiktaş'ın en büyük zaten şeylerinden bir tanesi bu dur içeride kırılır bir şeyler dışarı vurulmaz içeride kanayan bir yara vardır. Şu an içeride Beşiktaş'ın kanayan bir yarası var ve bu yaranın sonuçları pek de hayırlı olacağını düşünmüyorum. Yönetimde bu konuda çok sıkıntılara girecektir bana göre biraz daha geride kalırsa Beşiktaş takımı taraftarın sabredeceğini düşünmüyorum. duhuliye.com

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.