• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hayvancılığa yeni destek modeli geliyor

TuzLuk

Forum Üyesii
Hayvancılığa yeni destek modeli geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, hayvancılıkta yeni destek modeline ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni hayvancılık modelinin ayrıntılarını açıkladı. Yumaklı'nın açıklamalarından öne çıkanlar: Üretim planlamasının temel amacı üreticilerin 3 yıl süresince önünü görebilecekleri bir perspektif çizmek. Yeni modelimizde destekleme tutarları katsayılar üzerinde belirlendi ve performansa dayalı bir sistem oluşturuldu. Destek konusu her üretim için değil, performansa dayalı bir üretim olacak. Yeni programı temel hayvancılık ve ürün geliştirme destekleri olarak iki başlıkta toplamıştık. Temel hayvancılık destekleri, büyükbaş hayca, küçükbaş, arıcılık ve ipekböcekçiliği desteklerinden oluşacak. Her bir destek için temel destek tutarları belirlendi. Ürün geliştirme destekleri çiğ süt, besilik erkek sığır ve tiftik üretim desteklerini kapsıyor olacak. İlave destekler kadınlar ve gençler için ilk kez verilecek. Destek modelimiz planlı üretimi destekleyecek.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.