• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu! 'Desteğinizle kanseri yeneceğim'

Artur

Forum Üyesii

1990 yılında çekilen Evde Tek Başına (Home Alone) adlı filmde Noel Baba'yı canlandıran 61 yaşındaki Ken Hudson Campbell, bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu. Oyuncu, geçen ekim ayında kansere yakalandığını açıklamıştı.

Tedavi masrafları için yeteri kadar parayı toplamak amacıyla Campbell'ın kızı Michaela, GoFundMe adlı internet sitesi üzerinden bir yardım kampanyası başlatmıştı. Michaela, babasının ağzının içinde bir tümör olduğunu ve bu tümörün dişlerine de yayıldığını açıklayarak, oyuncunun 10 saat süren bir operasyon geçirmesi gerektiğini anlatmıştı.

GEREKEN BAĞIŞ TOPLANDI

Ken Hudson Campbell'in ailesinin amacı operasyon ve sonrasında uygulanacak tedavi için gereken 110 bin doları toplamaktı.

Sonunda ünlü ismin kızının internet üzerinden yaptığı bu çağrı yerini buldu ve gereken miktara ulaşıldı. Michaela, babasının sağlık durumu hakkında bilgi vererek; şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

"CÖMERT ARKADAŞLARIMA MİNNETTARIM"

New York Post'a konuşan Ken Hudson Campbell ise; "Cömert arkadaşlarıma minnettarım. Aynı zamanda arkadaşlarımın ve seyircimin desteğinden ve çabasından çok etkilendim. Bağış yapan herkesin her kuruşundan çok etkilendim. Teşekkürler. Sizin desteğinizle bunu yeneceğim" dedi.

Ünlü oyuncu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim'
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.