Aaryan
Forum Üyesii
Yalçın Karadeniz şu ifadeleri kullandı: Sayın Başkanın basın toplantısını takip ettim. Çok dolu ve öfkeli olduğunu gördüm. Özellikle sosyal medyayı yerden yere vururken bu arada neredeyse tüm camiayı suçlar mahiyette ifadeler kullandı. Haklı olduğu yerler tabi ki var hepsi doğru diyelim, Ancak camiaları icraatla söylem- beyanat ve davranışlar ile de tatmin etmek gerekir. Sayın Başkan ifadesinde sabırlı olun bize, teknik heyete ve sporculara zaman verin göreceksiniz şampiyon olacağız, sabırlı olun çağrısını önemli ve doğru bir çağrı olarak kabul etmeliyiz. Hele hele Allah bana paralar nerede sorusunun sorulmasını yaşatmasın dileğini birilerine gönderme yaparken ne kadar haklı ise; camianın, peki bu konuda kaç dava açtınız, sebep ve müsebbiplerine ne yaptınız sorusuna ne cevap veririm diye düşünmek lazım diyorum. Diğer yandan camiamızda gerek spor ve gerekse de iş hayatında Uluslararası düzeyde Yönetici ve saygın kişilerin çok olmadığı ortamımızda Sayın Başkanın Sayın Hasan Arat ile ilgili hiddet ve ifadeleri için de şunları ifade etmek istiyorum:. Sayın Hasan Arat Dünya sporunda tanınan, Dünya ve Ülke Olimpiyat Yönetimlerinde Başkanlık yapan Dünyanın en büyük Futbol kulüpleriyle çok yakın ilişkileri olan Kulübümüzün formasını giymiş yaklaşık 50 yıla yakın camiamızın içerisinde saygın bir yeri olan, Rahmetli Süleyman Seba’nın ekolünden gelen ve son yönetiminin 2. Başkanlığını yapan önemli bir değerimizdir. Şahsına hitaben yapılan konuşmaların kulübümüze hiçbir faydası olmadığı gibi camiayı da bütünleştirici nitelikte olmadığını düşünüyorum. Beşiktaş’ımıza ve Yönetim Kurulu ile birlikte tüm kurullara canı gönülden başarılar diliyorum. Av. Yalçın KARADENİZ BJK. Eski Divan Başkan