Hande Erçel, tasarımcıları destekleyerek uluslararası bilinirliklerinin artmasını sağlayan Trust Arabia Ödül Gecesi’nde onur konuğu olarak yer aldı.Gecenin konukları arasında Carla Bruni, Alessandra Ambrosio ve Natalia Vodianova gibi dünyaca ünlü isimler vardı.
FAS DÖNÜŞÜ SONRASI AÇIKLAMA
2.sayfada yer alan habere göre; törenin nasıl geçtiği sorusuna Hande Erçel, 'Çok keyifliydi' dedi.
"HAKAN BEYİ GÖREMEDİK YANINIZDA"
Bir gazetecinin 'Hakan beyi göremedik yanınızda' yorumuna 'Ben iş için gittim' yanıtını verdi.
Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evlendi! Oktay Kaynarca'nın sözleri herkesi güldürdü
Masterchef'te ödül oyununda ilk yaşandı! Somer şef kötü haberi açıkladı: Kimse kazanamadı
SESSİZLİK YEMİNİ SÜRÜYOR
Hande Erçel ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz akşam Etiler’de görüntülenmişti. Mekanın kapısına araçlarını çağıran çift, gazetecileri fark edince geri adım attı ve çıkış yapmaktan vazgeçmişti.
Ancak, sonunda pes edip tekrar araçlarını kapıya çağıran ikili, basın mensuplarının yönelttiği soruları yanıtsız bırakarak sessiz bir şekilde araçlarına binmişti. Sessizlik yeminini bozmayan çiftin ilişkileri hakkındaki sorular yine cevapsız kalmıştı.
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.