• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Halide Edip rolü heyecanlandırdı’

Artur

Forum Üyesii

Birce Akalay, şubat ayında vizyona girecek olan ‘Zaferin Rengi’ filminin kendisi içingüzel bir deneyim olduğunu anlattı. Bu tür projelerde bulununca mesleğini daha da çok sevdiğini belirten oyuncu, “Sultanahmet mitinglerinde Halide Edip Adıvar’ın halka seslenmesini canlandırdım. 10 bin kişinin karşında olduğunu hissetmekacayip bir deneyimdi. Adıvar gibi ülkede aydın birisinin hayatını oynamak heyecan vericiydi. Projede konuk oyuncuydum ama kendi filmim gibi kabullendim” diye konuştu.

Aşka ayıracak vaktinin olmadığını söyleyen Akalay, “Çok çalışıyorum. Takı markamın 2024 koleksiyonunu hazırladım. Hayatımda kimse yok. Biraz da yaşımdan dolayı seçici ve sakin hayat yaşıyorum. Bu aralar Bodrum’da yaşayan ailemle vakit geçirmek istiyorum” dedi. Perşembe günüfinal yapmaya hazırlananKanal D’nin ‘Bir Derdim Var’ dizisinde Doktor Nilüfer karakteriyle izleyicisine veda edecek olan oyuncu, “Dizinin çekimleribitti, normal hayata döndüm. Güzel bir işti benim için” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.