• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hakan Altun: Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum!

Alyssa

Forum Üyesii

Harbiye Açıkhava'da sahne enerjisiyle seyirciyi coşturan Hakan Altun, 'sıkıntılı şarkılar serisi' olarak adlandırdığı slow arabesk parçalarıyla da hayranlarını mest etti.

"ARABESK MÜZİĞİ SEVİYORUZ, ARABESK YAŞAMI SEVMİYORUZ"

Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Altun, "Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum. Biz arabesk müziği seviyoruz, arabesk yaşamı sevmiyoruz. Arabesk yaşam bedbaht bir yaşamdır. Ben hayata gülerek bakmanın daha manalı olduğunu düşünüyorum. Arabesk bir müzik türüdür, yaşam şekli değildir. Kimsenin arabesk müzik dinleyip karalar bağlamasını istemem" dedi.

YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Yaz sezonu konserlerine aralıksız devam eden sanatçı, yakın tarihte yeni bir şarkı hazırladıklarını, yaz bitmeden kliplendirerek sevenleriyle buluşturacağı müjdesini verdi.

Hakan Altun, Ercan Saatçi ve Celil Nalçakan'ın Bodrum tatili

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.