• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Kilo aldığı dönemde göğüsleri büyüyen Murat Boz'dan yıllar sonra itiraf!

Artur

Forum Üyesii

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Murat Boz, 11 yıl önce yaz tatili esnasında çekilen fotoğraflarla çok konuşulmuştu. O dönem yayınlanan kareler ve hakkında yapılan haberlerden dolayı çok sinirlendiğini söyleyen 43 yaşındaki şarkıcı, bir sütyen markasından da reklam teklifi geldiğini itiraf etti.

"BİR GÜN KALKTIM, MANŞETTEYDİM"

Melis İşiten'in sunumuyla YouTube'da yayınlanan 'Zaten Şov' programınına konuk olan Murat Boz, "Tatildeydim. Bir gün kalktım ve gazetenin manşetindeydim. O zaman bu kadar hoş karşılamadım, sinirlendim" açıklamasını yaptı.

Murat Boz'dan aşk iddialarına yanıt: Hayatımdaki kadın...

"ÇOK CİDDİ PARA VERİYORLARDI"

Alıntı Metni

İtirafıyla sunucu ve izleyicilere büyük şaşkınlık yaşatan yakışıklı popçu, "O dönem yaşananların spora önem vermemde katkısı var çünkü bayağı bir üstümden geçtiler" dedi.

'GÖĞÜS KÜÇÜLTME AMELİYATI' İDDİASI

Kilolu günlerinden sonra düzenli spor yapmaya başlayan ve sıkı bir diyet programı uygulayan Murat Boz, şimdilerde sosyal medyada yaptığı kaslı paylaşımlarıyla binlerce beğeni alıyor. Ünlü ismin basına yansıyan fotoraflar sonrası göğüs küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti.

Murat Boz yeni işini ilk kez açıkladı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.