• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler: Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolde! İşte 'Maria' filminin setinden ilk kareler

Artur

Forum Üyesii

Yunan asıllı ABD'li soprano Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı konu alacak Maria filminde; Angelina Jolie Callas'ı, Haluk Bilginer de Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak.

ÇEKİMLER SEKİZ HAFTA SÜRECEK

Senaryosunu 'Peaky Blinders' dizisiyle son dönemde büyük beğeni toplayan Steven Knight'ın yazdığı Maria'nın sekiz hafta sürecek; Paris, Yunanistan, Budapeşte ile Milano'da gerçekleştirilecek çekimleri başladı. Sertten Angelina Jolie'li ilk iki fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.Set fotoğraflarında dikkat çeken Angelina Jolie'nin filmdeki kostümleri, Callas tarafından giyilen orijinal giysilere dayanıyor.

Angelina Jolie Brad Pitt ile ilişkisinden bahsetti: Tüm hayatım değişti

"SETE BAŞLAMAKTAN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUM"

Filmin yönetmeni Pablo Larrain, "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum. Filmin Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosu ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere getireceğini umuyorum" ifadelerini kullandı.

New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis'le uzun süre aşk yaşadı. Onassis'in, ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu gündeme geldi. Onassis'in ihanetiyle sarsılan Callas, önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. Yunan asıllı ABD'li soprano, 1977 yılında 52 yaşındayken kalp krizinden hayatını kaybetti.

Angelina Jolie - Brad Pitt davasında yeni gelişme

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.