• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Güneş'ten Dele Alli sözleri: Sorumlu hissediyorum...

Rodin

Forum Üyesii
Güneş'in açıklamaları şu şekilde: "SAISS. ONUR. ROSIER..." "Romain Saiss ve Valentin Rosier iyi oyuncular. Zaman zaman dalgalanmaları oluyor. Son hafta iyiydi. Çalışıyor ve iyi. Hareketli bir oyuncu. Zaman zaman oyun dışına çıktı ama coşkuyla oynayan bir oyuncu. Değerli bir oyuncu ve para verildi. Onur Bulut da gündemimize gelen oyuncuydu. Aynı şey Ozan Tufan için de soruldu. Onur'u sene sonu almayı düşündük, Rosier'in durumuna bakarız diye düşündük. Tayfur var, ona da para vereceğiz. Onur'u sene sonu düşünürken, 1 milyon euro verilerek alınabileceği ortaya çıktı. Kulübüne para kazandırdı. Onur iyi bir oyuncu. Sağ bekimiz olur, sol bekimiz olur. Rosier ile yarışmaya girecek. Türk olduğu için de avantajlı. Saiss lider ve kaliteli bir oyuncu. Sakatken sahaya çıkmamalılar. Josef de sakat oynayabilir ama bunu istemem. Saiss yokken Welinton oynadı. Saiss ile problem yok. Oyuncu dışlayacak durum yok. N'koudou ve Dele Alli idmanda. İkinci ve üçüncü planda düşünüyorum." "Dele Alli'nin problemi yok. Çok mütevazi bir oyuncu, çalışıyor, koşuyor. Top kazanmaya başladı. Top kullanma ve şut atmada sıkıntısı var. Sanki hiç gücü yok. Talihsizlik mi, bu böyle mi bilemiyorum. Verim alamadım, rahatsızım. Bana da yakıştırılanı çok üstüme almadım ama neden olmadı diye sorumlu hissediyorum."

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.