• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Güneş'te hedef, Ghezzal Aboubakar Rashica üçlüsü...

Aaryan

Forum Üyesii
Trendyol Süper Lig'in milli arasında yoğun bir program uygulanacak olan Rachid Ghezzal, göreve hazır hale getirilmeye çalışılacak. Teknik ekip, Cezayirli futbolcunun yüzde 100'üne ulaşması halinde hücum hattını; Ghezzal, Aboubakar ve Rashica olarak güncelleyecek. Ghezzal'a özel program Beşiktaş'ta geçen sezon peş peşe yaşadığı sakatlıklardan dolayı geri planda kalan Rachid Ghezzal, sağlığına kavuşması sonrasında takıma katılmıştı. Milli arada açıklarını kapatmak için büyük mesai harcayan Cezayirli kanat oyuncusuna özel program uygulanıyor. Milli ara sonrası ilk 11'e Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncusunu bir an önce hazır hale getirebilmek için başarılı isme özel program uyguluyor. Takım çalışmalarına ek olarak kondisyoner eşliğinde bireysel hazırlık programı da uygulanan başarılı kanat oyuncusu, milli ara sonrasında göreve hazır hale gelirse ilk 11'e geçiş yapacak. Şenol Güneş'in gözü Ghezzal'da Teknik direktör Şenol Güneş'in, Ghezzal'ın göreve hazır olması halinde hücum üçlüsünde değişikliğe gideceği kaydedildi. Bu doğrultuda Güneş'in, santrfor Vincent Aboubakar'ın yanında kanat hattının sağında Milot Rashica'ya solunda ise Rachid Ghezzal'a görev vermeyi planladığı bildirildi. Bu konudaki görüşlerini Ghezzal'la da paylaşan Güneş'in, yıldız isimden beklentisi büyük. Sivas'ta takıma katıldı Sivasspor karşılaşmasıyla beraber kadroya dönen Ghezzal, yaptığı açıklamada, ''Takıma geri döndüğüm için çok mutluyum. Zor zamanlar geçirdim. Geçen sezon benim için çok zordu. Neredeyse hiç oynayamadım. Bu sezon başı kampına iyi başladım ama sakatlık yaşadım. Geri dönmenin, arkadaşlarımla olmanın keyfini yaşıyorum. Sezonun geri kalanında Beşiktaş için elimden geleni yapmak istiyorum. Valentin Rosier ile güzel anlarımız var. Umarım takıma yardım ederim ve herkesi mutlu ederiz.'' demişti. Ghezzal'ın performansı Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan dolayı yalnızca 11 maçta forma giyebilen Ghezzal gelecek sezon tam performansla dönmek için çalışmalarını sıklaştırdı. Kaynak: Ajansspor

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.