2000'li yılların popüler gruplarından Hepsi ile adını duyuran daha sonra gruptan ayrılarak müzik kariyerine bireysel devam eden Gülçin Ergül, geçtiğimiz akşam Antalya'da sevenleriyle buluştu.
Sosyal medya hesabından sahnedeyken çekilen görüntülerini yayınlayan ünlü ismin son haline eleştiriler geldi.
SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Ergül'ün görüntüleri yayınlamasının ardından sosyal medyada bazı kullanıcılardan: 'Bu ne hal?', 'Yıllar acımamış', 'Görünce tanıyamadım' gibi eleştirilen yorum gelirken bazı kullanıcılardan ise şarkıcıya destek mesajları geldi.
"BEN YİNE KİLO VERİRİM, MERAK ETMEYİN"
Ünlü şarkıcı kendisine gelen eleştirilere cevap verirken, acımasız yorumlara da sitem etti:
"Evet uzun yoğun tempolu çekimler, zatürre derken spor yapamıyorum. Kilo aldım ama bence en çok da kortizol yüzünden. Acımasız yorumlarınız bir gün bumerang olup sizi de vurur, içim rahat. Ben de kısa zaman önce ve yıllarca inceydim. Ne olacağını bilemezsiniz. Ben yine kilo veririm siz merak etmeyin. Ha bir de göbeğimin bir kısmı diyaframım. Güzel şarkı söylemeye yarıyor."
'Hepsi' birbirine girdi! Yasemin Yürük'ten Gülçin Ergül'e ağır sözler
Cemre Kemer'den Gülçin Ergül açıklaması! 'Beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar'
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.