• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Gözde Kansu'dan 'ilişki' sorularına yanıt

Artur

Forum Üyesii

Yalı Çapkını' dizisinde 'Orhan Korhan' karakterine hayat veren Emre Altuğ, ile aynı dizide rol alan Gözde Kansu hakkında 'aşk' iddiaları gündeme gelmişti.

Kansu çıkan iddialara: Yok, sevgili değiliz. Emre çok sevdiğim bir arkadaşım. Biz haberlere, "Demek karı-koca olarak yakışıyoruz" diyerek, güldük eğlendik.' yanıtlarını vermişti.

Gözde Kansu, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Elinde senaryo ile bir kafede oturan Kansu, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

CİLT BAKIMI YAPMIYOR!

Oyuncu, yüz güzelliği ve fit vicudu hakkında, "Valla gülümsüyorum, hayata güzel bakış açısıyla bakıyorum. Her şey bizim bakış açımız ile alakalı. Özellikle hiç bir şey yapmıyorum. Doğru şekilde yaşıyorum ve insanlığımı korumaya çalışıyorum. Hiç bir bakım ürünü kullanmıyorum. Dizilerde hep kokoş birisini oynuyorum ama öyle değilimdir. Çok fazla kremlere falan bağlı yaşamıyorum." dedi.

Gözde Kansu ve Sıla'nın 32 yıllık dostluğu! 'Herkese nasip olmaz'

"KİMYA MESELESİ BU İŞLER"

Aşk hayatıyla ilgili ise Gözde Kansu, "Bir sevgilim olursa belki evlenirim. Aramıyorum ama doğru erkeği. Kader kısmet bu işler. Kimya meselesi bu işler." diye konuştu.

"HİÇ BELLİ OLMAZ"

Oyuncu, "Sizi bir erkekte ne etkiler?" sorusuna ise, "O hiç belli olmaz. O benim o an neye ihtiyacım olduğu ile alakalı." diyerek güldü.

Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.