• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Gökhan Dinç salonu terk etti!

Aaryan

Forum Üyesii
Muhabir Gökhan Dinç, Hasan Arat'a Fernando Santos'un ücreti hakkında soru soru. Dinç'in "Hocayla yapılan anlaşmanın maddi detaylarını verecek misiniz?" sorusuna Hasan Arat, şu cevabı verdi: "Bir açıklama yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Bu anlaşma, hocamızla aramızda bir anlaşmadır. SPK kuralları neyi gerektiriyorsa, onu yapacağız. Bundan sonra da basın mensupları, olmayan rakamları sağda solda yazmaktan vazgeçsin. Son derece dikkatli olun, çünkü bunlar spekülasyonlara neden olabilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum." ''Siz soru sorarsınız cevabı ben vereceğim'' Hasan Arat açıklamasına devam erken Gökhan Dinç, "Şeffaflık diyerek göreve geldiğiniz için..." diye sözlere dahil oldu. Beşiktaş Başkanı Arat ise, "Şeffaflık ile SPK aynı şey değildir. Siz sadece soru soruyorsunuz, cevap vermek durumunda değilsiniz. Cevabı burada ben vereceğim." dedi. Hasan Arat'ın Dinç'e cevabından sonra basın toplantısında alkışlar başladı. Bununla birlikte Muhabir Gökhan Dinç, "Basın toplantısında alkış yapıldığını ilk kez görüyorum." dedi. Dinç'in cevabından hemen sonra ise Arat, "Bundan sonra çok şey göreceksiniz." sözlerini söyledi ve sosyal medyada gündem oldu. Başkan Arat'ın sözleri salonda alkış toplarken, Gökhan Dinç salonu terk etti.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.