• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Gizem Güneş: Tuvalet karavanının üzerime kilitlediler!

Artur

Forum Üyesii

Gizem Güneş, MAG dergisinin ağustos sayısına konuk oldu. 28 yaşındaki oyuncu, rol aldığı bir projenin setinde paydos verdikleri anda başına gelen ilginç olayı paylaştı.

"KARAVANDA BAĞIRMAYA BAŞLADIM"

Alıntı Metni

80 milyon TL'lik kriz! Ünlü çiftten 'lüks karavan' açıklaması

"FAVORİM KUZEY EGE"

Bu yazın başında iki kere Mısır’a gittiğini ve oranın mistik havasını çok sevdiğini dile getiren Gizem Güneş, "Yazın çoğunu yazlıkta ailemle geçiriyorum ama ufukta bir İtalya planım da var. Yaz tatili olarak açıkçası favorim Kuzey Ege. Yazlığım da orada zaten. Kuzey Ege, Kaz Dağları bana hep huzur vermiştir. Havasını ve denizini çok seviyorum, yenilendiğimi hissediyorum. Yurt dışı için daha çok kültürel tatilleri, gittiğim yerin tarihini ve kültürünü tanıyabildiğim gezileri seviyorum. Yurt dışında gittiğim favori yerim de Ürdün, Petra oldu. Bence herkes orayı görmeli” açıklamasını yaptı.

"HER AN BİR SÜRPRİZ YAPABİLİRİM"

Yeni projelerinden de bahseden ünlü isim, "Projem henüz çok yeni bitti. O yüzden şu an biraz dinlenme ve yenilenme sürecindeyim. Fakat çalışmayı ve meşgul olmayı da çok sevdiğim için bu süreyi çok da uzatmak istemiyorum. Her an yeni bir sürprizle karşınıza çıkabilirim" ifadelerini kullandı.

Gizem Güneş: Yaz bitmemeli

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.